Naturen rår vi inte på........................

Så hände det som inte fick hända. Vi har tyvärr förlorat 3 valpar men vi har en kvar. Allt var undersökt och planerat in i minsta detalj. Fått jättebra råd och hjälp från alla håll, välplanerat från början till slut. Men allt rår vi inte på i naturen när den vill något annat. Och så är djurvärlden, det vet jag egentligen........men ändå!! Gale var jätteduktig och alla valpar kom ut lätt. Gale och Kallistos valpar.Och Gale gjorde alla rätt, modersinstinkten fanns där också. En riktig fin morsa som vill väl och för mycket som alla mödrar.En valp var döfödd när den kom ut och två var jättesmå, och en större krabat föddes också. Små killarna orkade inte längre igår och även Gale blev lite dålig. Hon hade lite feber.Vi trodde att kanske något låg kvar i livmodern men den var tom, kalkvärdet var bra men en påbörjad infektion hittade man. Vi åkte hem med penicillin. Vi känner oss tomma och ledsna över våra förlorade valpar. Många säger att det är jobbigt med en valpkull och mysigt. Det ville vi också känna. Självklart så ska Gale bli bra och vi satsar på Lillkillen Clarence. Och vi kommer att göra om det i framtiden. Ha det gott alla, ta tillvara på era djur.
Kommentarer
Jelena / 2014-04-17 @ 17:36:35

Har också förlorat valpar vid födsel, jättetråkigt. Hoppas lillen klarar sig hela vägen, han kommer ge er mycket lycka :) Fantastiskt att se de växa upp.

Svar: Tack så mycket, ja det är en fin känsla :) Ibland blir det inte som man tänkt sig
portistorpetlyckan.blogg.se


Alex / 2014-04-17 @ 18:09:35

<3

Svar: <3
portistorpetlyckan.blogg.se

AnnBritt / 2014-04-18 @ 10:55:16

Nej! Så oerhört ledsamt =( All tid och engagemang,längtan, förväntningar, pengar och energi som ni lagt på detta. Jag hoppas att den lille som är kvar ska klara sig fint nu och ge Er glädje o kärlek nog att våga prova igen. Massa Många Kramar <3

Svar: Ja, vi hoppas på det <3
portistorpetlyckan.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: