Gale 11 dagar kvar...................cirka

Ja nu har vi börjat att räkna ner. Det är ca. 11 dagar kvar av Gales dräktighet. Vi undrar vem/vad som bor där inne i Gales mage. Undrar hur många det är?? En del tror tio,,.
 
ultraljudet sa ca fem stycken valpar och vi tror mellan sex-åtta stycken små liv. Gale vilar mycket med all rätt men det är inga problem att springa runt och busa lite och reta Fia och gå små promenader. Hon är mycket sällskaps sjuk och är där vi är men portisar är mycket för sin familj.
Vi ska justera valplådan lite och vi håller på att "inreda" den och laddar upp med allt som behövs vid en valpning.
En portis är väldigt lättlärd och ibland blir det för bra. Vi har lärt både Fia och Gale att bära in posten och att bära andra saker för aktivitera och så får man ju belöning ;).Om det blir tråkigt så går Fia och hämtar posten eller tidningen från tidningskorgen och ger oss. Hämtar tomma toarullar från toaletten. Allt för en belöning. Fia känner igen ord och ger till ett skall på orden: Pudel, Volvo,  kommer, köttbulle, godis Alla namn på familjemedlemmarna m.m. Det har bara blivit så. Men Fia gillar ju att prata :) De är pigga och alerta när de ska och sedan ligger de och slappar. Gale och Fia ger avtryck i hjärtat <3
 
Kommentarer
AnnBritt / 2014-04-02 @ 12:31:46

Så kul att följa detta, och så ära nu :) Ser fram emot att få komma och krama små bebisarna snart. Kram

Svar: Ja, tänk :D. Så snart bebisarna får lov och ta emot så är du mer än välkommen :D
portistorpetlyckan.blogg.se



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: